MVO-Register Community

"Dé community voor al je praktische MVO vragen en resources"

Wil je graag met MVO starten of ben je al begonnen maar zijn er praktische zaken waar je tegenaan loopt? In de MVO-Register Community kun je al je vragen stellen en geven wij praktische antwoorden en slimme resources waarmee je meteen aan de slag kan. 

De community is dus voor iedereen die meters wil maken bij het organiseren en etaleren van MVO en daar hulp bij kan gebruiken. 

Wij zien dat bedrijven graag willen starten of verder willen groeien op MVO gebied maar dat de kennis vaak ontbreekt om resultaat te boeken. Het creëren van een community dat hierin voorziet, het geven van praktische antwoorden en gave resources ondersteunt ons doel om bedrijven  praktisch op weg te helpen met MVO.

 

Goede resources maken het realiseren van jouw MVO doelen makkelijker. Dit is misschien wel de allerbelangrijkste reden waarom wij de MVO-Register Community hebben opgericht. 

De community levert je het volgende op:

  • Antwoorden op al je praktische MVO vragen

  • MVO resources, tools en downloads

  • TIM-kaarten

  • MVO themagroepen

  • Inspiratie door het delen van MVO successen en tips

  • Gelijkgestemden

  • Ondersteuning bij start of doorgroei met MVO

Benieuwd wat de MVO-Register Community voor jou kan doen?

De community is voor iedereen die meters wil maken bij het organiseren en etaleren van MVO en daar hulp bij kan gebruiken. In de community delen we handige tips & tricks, slimme resources en geven wij antwoorden op praktische MVO vragen. Zo kan iedereen vandaag nog aan de slag met MVO.

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Praktische antwoorden

Wil je graag met MVO starten of ben je al begonnen maar zijn er praktische zaken waar je tegenaan loopt? In de MVO-Register Community kun je al je vragen stellen en geven wij praktische antwoorden en slimme resources waarmee je meteen aan de slag kan. Zo helpen wij jou de drempels weg te nemen en de stappen te maken die je graag op MVO gebied wil maken.

MVO resources

Goede resources maken het realiseren van jouw MVO doelen makkelijker. Dit is misschien wel de allerbelangrijkste reden waarom wij de MVO-Register Community hebben opgericht. De community helpt bedrijven te groeien naar MVO volwassenheid door de kennisdrempels weg te nemen die bedrijven in de praktijk tegenkomen bij het organiseren en etaleren van MVO.

TIM-kaarten

In de TIM-kaarten vind je de belangrijkste en de meest relevante MVO onderwerpen per bedrijfstak. Zo zie je waar jouw belangrijkste MVO kansen liggen. Het implementeren van MVO is hierdoor toegankelijk gemaakt voor alle organisaties. Je kan er meteen mee aan de slag!  

MVO themagroepen

Het kan soms wel eens eenzaam aanvoelen (binnen je bedrijf) op je MVO reis. Het is fijn om te weten dat je er niet er alleen voorstaat. Vind gelijkgestemden die met dezelfde onderwerpen bezig zijn binnen onze community in de thema groepen. Deel met elkaar je ervaringen, vragen, tips en vind steun door met elkaar te sparren over diverse onderwerpen. Zo versnel je eigen MVO “journey” en MVO kennis.

Wil jij ook voordelen van de MVO-Register Community?

Ontdek de community, stel je vragen, deel jouw MVO successen, bekijk onze groeiende resource afdeling en vind connectie en steun in subgroepen.