top of page
Stichting_MVO-register-zonder-payoff-gro

"Met Implementatie heb je grip op je MVO programma"

Wie wil er nou niet een zorgeloze MVO implementatie? Iedereen toch? We raken verdwaald in het enorme oerwoud van mogelijke MVO onderwerpen en -initiatieven. Wat past nou echt bij jouw organisatie en wat niet? Allemaal claimen ze relevant te zijn.

 

Als je gaat starten met de MVO implementatie wil je natuurlijk starten met de meest zinvolle MVO onderwerpen zodat je direct impact kunt creëren. Onze tools helpen je hierbij. Je kunt eenvoudig beleidstukken, genomen maatregelen, KPI's vastleggen en zelfs de bewijsvoering toevoegen. Zo houd je alles netjes op orde. Met welke MVO thema's ga jij starten?

 

 

MVO, duurzaam ondernemen, implementatie
MVO, duurzaam ondernemen, implementatie

Implementatie levert je het volgende op:

baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
  • De meest relevante MVO onderwerpen voor jouw organisatie

  • Op maat ingerichte MVO managementtool

  • MVO scorecard o.b.v. TIM-meting

  • Vastleggen van MVO KPI's

  • Toewijzen van verantwoordelijkheden aan het MVO team

  • Een heldere methodiek om je MVO programma mee te ontwikkelen

Benieuwd wat Implementatie voor jou kan doen?

Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op de "do's & don'ts" van succesvolle MVO implementaties. Wij hebben een methodiek ontwikkeld die het voor iedere organisatie heel eenvoudig maakt om een passend MVO programma te implementeren. Het past ook nog eens naadloos in het managementsysteem. Ben jij klaar om te starten?

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

MVO relevantie check

De relevantie check is perfect om snel te kunnen starten met MVO. Stichting MVO-Register selecteert op basis van jouw bedrijfsactiviteiten de meest relevante MVO onderwerpen en je kunt direct aan slag!

MVO management tools

MVO management tools maken het implementeren van MVO makkelijk. Eén systeem om al je MVO plannen en activiteiten in op te slaan en bij te werken. Zodat jij je kunt concentreren op het creëren van echte impact!

KPI management

In een oogopslag zien hoe je scoort. Met KPI management leg je eenvoudig vast waar je staat en creëer je betrokkenheid in je team voor de ambities. Op welke doelen ga jij je pijlen richten? 

TIM-meting

Toon aan hoe goed jouw MVO programma is met de TIM-meting. Profileer je op Transparantie, Impact of op Management borging. Kun je niet kiezen? Scoor dan hoog op alledrie!

Wil jij snel resultaat behalen met MVO?

Het implementeren van MVO is al ingewikkeld genoeg. Maak het jezelf makkelijk met de professionele tools van Stichting MVO-Register!

MVO, duurzaam ondernemen, Registreren
bottom of page