top of page
Stichting_MVO-register-zonder-payoff-gro

"Met MVI premium maak je duurzaam inkopen eenvoudig!"

Wist je dat veel bedrijven meer aan MVO doen dan ze laten zien? Door het MVO-Register te gebruiken als centrale tool kun je in een korte tijd veel extra inzicht krijgen in jouw supply base.

 

Het mooie is dat al jouw leveranciers zich gratis kunnen aanmelden bij het MVO-Register. Maar met alleen een aanmelding zijn we er nog niet. Daarom helpen wij jouw leveranciers met gave tools MVO op een slimme manier te organiseren. Zo maken wij samen een mooie toekomst.  

 

De laagdrempeligheid van het MVO-Register zorgt voor een stortvloed aan data. Zo weet je haarfijn waar je op moet focussen en houd je tijd over tijdens het inkooptraject. 

MVO, duurzaam ondernemen, MVI
MVO, duurzaam ondernemen, MVI

De MVI premium levert je het volgende op:

  • Inzicht in de belangrijkste MVI thema's per categorie

  • Leveranciers vergelijker

  • Inzicht in de MVO prestaties van jouw supply base

  • Vind MVO rapporten van bedrijven

  • Inzicht in gedetailleerde TIM-metingen

  • Onboarding dashboard 

  • Tender support

baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png

Benieuwd wat de MVI premium voor jou kan doen?

De MVI premium geeft je niet alleen inzicht, maar helpt jou bij uitstek om jouw leveranciers te stimuleren hun MVO prestaties te verbeteren. Op deze manier werken we samen aan een verantwoorde supply chain waar kosten en duurzaamheid in evenwicht zijn.

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Supply base analyse

Weten hoe duurzaam jouw supply base is vormt de basis van MVI. Met de data van het MVO‑Register helpen wij jou moeiteloos per categorie vast te stellen waar de MVI risico's of -kansen liggen. Welke leverancier werkt echt aan duurzaamheid? Zo helpen wij jou met het verduurzamen van jouw supply base.

Tender support

Met tender support krijg je hulp tijdens de inkoopcyclus.
Onze partners helpen je bij het selecteren van de belangrijkste MVO onderwerpen, het schrijven van passende contracteisen en het beoordelen van offertes. Waar kan jij tender support voor gebruiken? 

Marktverkenning

Als je aan een tender begint wil je weten hoe jouw categorie ervoor staat als het gaat om MVO. Is jouw categorie vooruitstrevend of juist niet? Met een MVI marktverkenning brengen we de MVO prestaties van jouw categorie in kaart en geven we suggesties voor minimum-, selectie- en gunningseisen.

Leverancier vergelijker

Met de leverancier vergelijker kun je de MVO prestaties van leveranciers tegen elkaar afzetten. Selecteer de leveranciers die voldoen aan jouw eisen en wensen. Zo heb je binnen een paar klikken de leverancier met de meeste MVO impact boven water. 

Wil jij de MVO prestaties van jouw supply base kunnen volgen?

Het in kaart brengen van de MVO prestaties van jouw supply base kost veel tijd. Gebruik de tools van Stichting MVO-Register. Dan ben je snel op koers naar een duurzame supply base!

MVO, duurzaam ondernemen, registreren
bottom of page